آنالیز گوشی هواوی پی 30 لایت: زمانی برای فراموشی گوشی های گران قیمت

به گزارش مجله سرگرمی، اگر مدتی با گوشی هواوی P30 Lite کار کنید؛ از خودتان خواهید پرسید پس گوشی های هزار دلاری و اصطلاحا پرچم دار چه چیزی دارند که این گوشی ندارد؟

آنالیز گوشی هواوی پی 30 لایت: زمانی برای فراموشی گوشی های گران قیمت

آیا برای کمی بهتر شدن دوربین گوشی یا کیفیت بهتر صفحه نمایش می ارزد این همه پول خرج کرد؟ قرار است یک گوشی گران قیمت چه کاری انجام دهد که اکنون گوشی من نمی تواند؟

اسمارت فون میان رده هواوی پی سی لایت جزو پرفروش ترین و محبوب ترین گوشی های یک سال اخیر بازار ایران بوده است. پیشنهاد خرید 580 نفری این گوشی در دیجی کالا یکی از بهترین دلایل برای رضایت و عملکرد خوب آن است.

گوشی با محدوده قیمتی 5 میلیون تومان که البته تا همین چند ماه پیش قیمت بسیار عالی 3.5 تا 4 میلیون تومان را داشت. گوشی همه کاره با هزینه ای معقول برای کارهای روزانه و سلفی و شبکه های اجتماعی!

اما چرا این گوشی این قدر محبوب و پرفروش شد و هر فروشگاهی یک پارت از آن را وارد می کرد؛ به سرعت فروخته می گردد و در بازار کمیاب بود؟ با ما همراه باشید تا درباره مزایا و معایب هواوی پی سی لایت بیشتر حرف بزنیم:

طراحی: سبک، باریک، راحت، زیبا

هواوی گوشی P30 Lite را یک روز پیش از رونمایی رسمی گوشی های پرچم دار P30 و P30 Pro عرضه کرد. در آن موقع یک گوشی با طراحی مدرن و پیشرفته داشت و از همان زبان طراحی گوشی های پرچم دار پی 30 سود می برد.

گوشی با صفحه نمایش باریک و کشیده که یک ناچ قطره ای در وسط بالای نمایشگر است و وزن بسیار سبکی دارد. رنگ آبی طاووسی و گرادیانی بدنه پشتی گوشی که در نور خورشید در طیف های مختلفی دیده می گردد نیز شما را بیشتر مجذوب این گوشی می نماید. البته، پی 30 لایت در رنگ مشکی گرادیانی نیز عرضه شده است ولی همه عاشق رنگ آبی طاووسی آن هستند.

قطر این گوشی فقط 6.64 میلی متر است تا یکی از باریک ترین گوشی های سال 2019 باشد. حاشیه های پنل نمایشگر بسیار باریک است و فقط در پایین حاشیه نسبتا زیادی مشاهده می گردد. شاید در مقایسه با گوشی های امروزی، حاشیه زیادی داشته باشد ولی یک سال پیش با نسبت نمایشگر به بدنه 84.2 درصدی یک اسمارت فون بدون حاشیه بود.

جنس بدنه جلویی و پشتی از شیشه گوریلا گلاس نیست ولی یک شیشه سه بعدی خمیده نسبتا ارزان با کیفیت خوب است. ابدا احساس نخواهید کرد با گوشی بی کیفیت یا جنس بدنه پلاستیکی و سطح پایینی کار می کنید. استحکام و مقاومت بدنه هم بالا است. فقط لکه و اثر انگشت روی بدنه پشتی باقی می ماند.

هنوز حسگرهای اثر انگشت زیر صفحه نمایش یا روی کلید پاور رایج نشده بودند و هواوی این حسگر را روی بدنه پشتی قرار داده است. در کنار این حسگر، یک ماژول دوربین سه تایی عمودی دیده می گردد که بسیار زیبا و باریک با کمترین بیرون رفتگی است.

در لبه پایینی شاهد درگاه USB-C، بلندگو، جک هدفون 3.5 میلی متری هستیم و در کنار راست کلید پاور و کنترل صدا دیده می گردد. اسلات سیم کارت در لبه بالایی گوشی دیده می گردد که از دو سیم کارت نانو یا یک سیم کارت و یک کارت حافظه میکرواس دی پشتیبانی می نماید.

طراحی کلی این گوشی زیبا و شبیه به پرچم دارهای هواوی در سال 2019 است. به همین خاطر، هر کسی این گوشی را در دست می گیرد؛ حس خوبی نسبت به آن خواهد داشت. باریکی، سبکی و راحتی کار با آن یکی از دلایل این احساس است.

هواوی در پی 40 لایت نتوانست این سبکی و باریکی را تکرار کند و شاهد گوشی ضخیم تر و سنگین تر هستیم.

نمایشگر: با کمی اغماض یکی از بهترین میان رده ها

یک نمایشگر نسبتا عظیم 6.15 اینچی IPS LCD با نسبت 19:9 روی این گوشی می بینیم. چون حاشیه های باریکی دارد و تا حدودی کشیده است؛ یک نمایشگر عظیم نشان می دهد و برای تماشای ویدیو یا بازی مناسب است. اصلا، بسیاری از کاربران همین اندازه نمایشگر نه زیاد عظیم و نه زیاد کوچک را دوست دارند.

رزولوشن این صفحه نمایش 2312 در 1080 پیکسل با تراکم حدودا 415 پیکسل در هر اینچ است. کیفیت پنل نمایشگر از پرچم دارها پایین تر ولی از بسیاری میان رده ها بالاتر است.

کیفیت رنگ ها و عمق آن ها به همراه جزئیات بسیار خوب است و اگرچه در نمایش رنگ های تیره و حاشیه ها کمی افت کیفیت تصویر دیده می گردد و ضعف هایی دارد ولی در کل روشنایی و کنتراست رنگ آن قابل قبول است.

قطعا از نمایشگرهای QHD یا آمولد ضعیف تر است و یکی از کاستی های این گوشی محسوب می گردد.

سخت افزار: به معنای واقعی میان رده

تراشه کرین 710 با 4 و 6 گیگابایت رم و 128 گیگابایت فضای ذخیره سازی روی این اسمارت فون خوش ساخت می بینیم. البته، بعدها مدل 8 گیگابایت رم این گوشی هم وارد بازار شد.

پردازنده کارت گرافیکی این گوشی هم Mali-G51 MP4 است. کرین 710 یک تراشه موبایل میان رده هشت هسته ای است که با اسنپدراگون 710 مقایسه می گردد. هسته های فیزیکی پردازشی کرین 710 بیشتر و عملکرد بهتری دارد.

در عمل، بازی ها و اپ ها به سرعت و روانی روی این گوشی اجرا می شوند و حتی پس از یک سال کار با آن احساس نخواهید کرد کند شده یا مسئله ای در باز شدن نرم افزارها هست.

GPU این گوشی به وضوح از پردازنده های گرافیکی مانند ادرنو 615 یا 616 پایین تر است و برای ارایه کارایی در رزولوشن 1080p سفارشی سازی شده است. کمی در کیفیت پردازش های گرافیکی لنگ می زند و نباید انتظار بالایی از آن داشت.

هواوی پی 30 لایت با وای فای دو بانده 802.11ac، بلوتوث 4.1، مودم LTE Cat12 و سرعت دانلود 600 مگابیتی، باتری متوسط 3340 میلی آمپرساعتی و شارژر 18 واتی عرضه شده است.

برای یک گوشی میان رده کم مصرف 6.1 اینچی، چنین باتری چندان هم کم نیست و به راحتی می توانید دو روز کامل با آن کارهای عادی و روزانه خود را انجام دهید. اگر در طول روز چندین بار ویدیو ببینید و بعد چندین ساعت به وای فای یا دیتا وصل باشید؛ باید در سرانجام روز گوشی را شارژ کنید.

نرم افزار و رابط کاربری: روان و بدون نقص با سرویس های گوگل

روی این گوشی اندروید 9 پای با رابط کاربری EMUI 9 ریخته شده است که البته آپدیت های بعدی اندروید را دریافت نموده و به اندروید 10 و رابط EMUI 10 ارتقا پیدا می نماید.

جزو گوشی هایی است که هنوز سرویس ها و اپلیکیشن های گوگل روی آن نصب هستند و شما هیچ گونه مسئله ای برای استفاده از آن ها ندارید.

پوسته هواوی بسیار تمیز، روان و ساده است. تجربه کاربری چند ماهه کار با گوشی هواوی پی 30 لایت نشان می دهد بسیار سریع و روان است و میان بخش های مختلف رابط کاربری و اپلیکیشن ها یک سازگاری و انسجام کامل وجود دارد.

دوربین: حرفه ای و مانند پرچم دارها

گفتیم ماژول دوربین اصلی این گوشی دارای سه لنز است. امروزه، گوشی های میان رده چهار لنزی هستند و یک لنز ماکرو دارند که پی 30 لایت ندارد ولی باز می توانید بهترین عکس ها را با آن بگیرید.

دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی با دهانه f/1.8 است. هر پیکسل دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی است و ترکیب چهار پیکسل، تصویر اصلی را شکل می دهند. یکی از دلایل کیفیت بالای عکس های این دوربین به خاطر همین ترکیب هوشمند تصاویر با پیکسل های 12 مگاپیکسلی است.

دوربین دوم یک لنز 13 میلی متری اولتراواید 8 مگاپیکسلی است و دوربین سوم هم تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی با دهانه f/2.4 است.

تصاویر این دوربین جسورانه، شفاف، زنده و کاملا شارپ هستند. تفکیک رنگ ها و سایه ها بسیار خوب است به طوری که وقتی از برگ های یک درخت عکاسی می کنید؛ انواع طیف های رنگ سبز را در برگ ها خواهید دید.

جزئیات عکس ها هم بسیار خوب است و چیزی تار و سیاه نیست. رنگ ها با شما حرف می زنند و زوم اپتیکال 6 برابری آن هم در حد و اندازه خودش کیفیت خوبی دارد.

مودهای عکاسی واید، HDR، پانوراما، اسلوموشن، پرو، تایم لپس و 3D را روی این دوربین ها داریم و البته حالت شب یا Night که با یاری هوش مصنوعی سعی می نماید تصاویر روشن تری در نور کم ثبت کند.

به طور کلی، نسبت به پولی که برای این گوشی دادید؛ کیفیت دوربین رضایت بخش و برای عمده کارهای روزانه ای که انتظار دارید؛ مناسب است.

فیلم برداری دوربین پشتی با کیفیت 1080p و 60 فریم در ثانیه هم در حد معمولی است. از تصویربرداری 4K در این دوربین خبری نیست و اگر تنظیمات فیلم برداری را هم روی 60fps قرار دهید؛ قابلیت تثبیت نماینده تصویر را از دست خواهید داد ولی در تنظیمات 30fps تصاویر بهتری ثبت می شوند.

دوربین سلفی این میان رده هم 32 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.0 است. بسیاری از سایت ها این گوشی را یک اسمارت فون مخصوص سلفی نامیده اند چون کیفیت عکس های دوربین جلویی به حدی هست که همواره از سلفی دریافت لذت ببرید و دوست داشته باشید با دیگران به اشتراک بگذارید.

حرف آخر: چرا باید پول بیشتری برای گوشی بدهیم؟

دوباره به جملات ابتدایی این مطلب برمی گردیم. وقتی یک گوشی مانند پی 30 لایت این قدر خوب است که اندک کاربرانی پیدا شوند که از آن اظهار نارضایتی نمایند یا انتظارات بیشتری از دوربین و نمایشگر و پردازنده گرافیکی آن داشته باشند؛ چرا باید هزینه بیشتری برای یک گوشی کرد؟

هم طراحی زیبا، سبک، نازک و راحت یک پرچم دار را دارد و هم مشخصات یک میان رده خوب حتی در سال 2020.

اگر بودجه ای در حدود 5 میلیون تومان برای خرید یک گوشی جدید کنار گذاشتید؛ هواوی P30 Lite می تواند یک خرید کاملا پیروز باشد.

malayro.ir: تور مالزی ارزان، سفر به کوالالامپور، پنانگ و لنکاوی در نوروز و دیگر ایام سال

ayrokh.ir: آیرخ: مجله زیبایی و سلامتی

منبع: یک پزشک
انتشار: 17 آذر 1400 بروزرسانی: 17 آذر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 106880

به "آنالیز گوشی هواوی پی 30 لایت: زمانی برای فراموشی گوشی های گران قیمت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آنالیز گوشی هواوی پی 30 لایت: زمانی برای فراموشی گوشی های گران قیمت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید